Finance Recruitment

Werving & selectie

Finance Recruitment met onderscheidend financieel talent

Vanuit onze financiële achtergrond met kennis van recruitment wordt Finance Talentt veel gevraagd bij het aantrekken van hoogwaardig financieel talent. Een uitdaging waar veel organisaties tegenaan lopen. In de praktijk krijgen we vaak terug vanuit finance teams dat zowel HR afdelingen als traditionele wervingsbureaus moeite hebben om de juiste kandidaten te vinden en voor te stellen. Soms ligt dat aan het ontbreken van financiële kennis of achtergrond, soms door korte termijn oriëntatie. Het resulteert in ineffectieve wervingsprocessen, kostbaar tijdverlies en extra belasting voor het finance team.

 Finance Talentt begrijpt deze uitdaging en biedt een oplossing. Door onze financiële achtergrond en recruitment ervaring te combineren, zijn we in staat wervingsprocessen wezenlijk effectiever te maken. Daarnaast komen we tot meer duurzamere matches, omdat we een wervingsopdracht als financial benaderen en niet als veelal target gedreven recruiter.

Op zoek naar invulling van een permanente positie?

We helpen je graag verder. Neem contact op via onderstaande gegevens:

Jos-Jong-avatar
Finance Recruitment

Direct toegang tot een sterk en divers financieel netwerk

Het unieke financiële netwerk van Finance Talentt vormt de stevige basis die voortkomt uit onze toewijding aan duurzame relaties. Hierin verbinden we ons met een diversheid aan financiële professionals, variërend in expertise, ervaring en senioriteit. In tegenstelling tot traditionele “banen verkopers,” gaan wij verder. We verdiepen ons in de behoeften van kandidaten op de lange termijn en hechten meer waarde aan de groei en ontwikkeling van iemand carrière loopbaan.

Toegewijd en passie voor het vak

Hoe Finance Talentt streeft om de beste dienstverlening te leveren op het gebied van Finance Recruitment? Omdat we zelfkritisch zijn en gedrevenheid van onszelf verlangen. We hebben passie voor het finance vak, waarbij we ons blijven onderscheiden met de beste financiële opleidingen, een progressief carrièreverloop en de focus op permanente professionele ontwikkeling.

Op zoek naar een permanente financiële professional?

Neem contact op. 

Jos-Jong-avatar
Geoptimaliseerd door Optimole