Werving & Selectie

Werving & selectie

Het beste financiële talent

U bent op zoek naar de top van het beste financiële talent. Het liefst snel, maar vooral goed. Werknemers die prettig op hun plek zitten, zijn niet alleen gelukkiger, maar presteren ook beter en zijn meer betrokken. Finance Talentt ontzorgt met een unieke datagedreven recruitment aanpak waarmee expertise, vaardigheden en motivatie aansluiten bij de omgeving van de organisatie.  

Daarnaast heeft Finance Talentt zelf uitgebreide financiële management ervaring in huis, waardoor we op basis van de inhoud kunnen meepraten. Vanuit jarenlange ervaring in o.a. het samenstellen van finance teams, kunnen we ons makkelijk verplaatsen in de uitdagingen en vraag van opdrachtgevers.  

Het vormgeven van een resultaatgericht financieel team is even belangrijk als het aantrekken van het beste talent. Omdat Finance Talentt het beste van beide in huis heeft, kunnen we opdrachtgevers van betere dienstverlening voorzien. 

Op zoek naar een permanente financiële professional?

Neem contact op. 

Jos-Jong-avatar
Werving & Selectie van Finance Talentt

Een sterk netwerk financiële professionals

Finance Talentt investeert veel in een duurzaam netwerk van unieke financiële professionals. Ons netwerk is daarom sterk en heeft een gevarieerd aanbod met verschillende achtergronden. Of het nu gaat om directieniveau of young professional. De datagedreven recruitment aanpak ondersteunt tevens de diversiteit binnen het recruitmentproces. Kwaliteit staat daarin op nummer één.  

Passie voor finance

Hoe Finance Talentt de beste dienstverlening kan leveren? Door dezelfde gedrevenheid ook van onszelf te verlangen. We zijn zelf gedreven financials, waarbij we ons onderscheiden met de beste financiële opleidingen, een progressief carrièreverloop en de focus op permanente professionele ontwikkeling.

Op zoek naar een permanente financiële professional?

Neem contact op. 

Jos-Jong-avatar