Interim finance professionals

Neemt tijdelijk de verantwoordelijkheid waar van één van jouw finance teamleden

Wanneer een interim finance professional?

Als er op korte termijn behoefte is aan een sterke finance professional die extra capaciteit en expertise meeneemt en snel inzetbaar is.

Een interim finance professional bij Finance Talentt is een tijdelijke en flexibele kracht die kan bijspringen op specifieke behoefte van de opdrachtgever. Als expert op financieel gebied hebben onze professionals specifieke kennis en ervaring in huis om snel en pragmatisch inzetbaar te zijn. Bovendien is hij of zij onafhankelijkheid en neemt objectiviteit mee naar de organisatie. Hierdoor kan zonder voorgeschiedenis of specifieke belang worden gewerkt aan verbeteringen binnen de finance organisatie.  

De Finance Talentt aanpak

Elke opdrachtgever heeft specifieke vraagstukken en aandachtsgebieden. Samen bespreken we daarom eerst welke oplossing hierop het beste aansluit.

Maatwerk selectie

Factoren zoals de organisatie, samenstelling van management, type branche en de vraagstukken hebben invloed op het profiel van de professional. Finance Talentt garandeert de best passende match voor jouw organisatie met de juiste kennis en ervaring. Heb je een goede klik met de betreffende persoon? Dan pas starten we fase 1.

Fase 1 startpunt

Om zo effectief en zo resultaatgericht mogelijk te werken, vangen we onze samenwerking aan met een uitwerking van het startpunt. Hierin spreken we af wat de doelstellingen zijn en hoe we hier komen. Samen brengen we hiervoor mogelijke oplossingen in kaart en bepalen we de prioriteiten. Met het startpunt willen we zo doelgericht mogelijk werken. De grootte van de opdracht en de complexiteit is bepalend hoe uitgebreid we stilstaan bij het startpunt. Het moet nuttig zijn. 

Fase 2 uitvoering

Jouw Finance Talentt professional start met het gericht uitwerken van de doelstellingen. Hij/zij fungeert als business partner en is klankbord voor jou en werkt nauw samen stakeholders binnen de organisatie.

Fase 3 evaluatie

Periodiek wordt de voortgang van doelstellingen geëvalueerd om de planning te blijven monitoren. Indien nodig herzien we samen de doelstellingen en passen de aanpak hierop aan.

Waarom bedrijven kiezen voor Finance Talentt

Direct toegang tot de beste Finance Professionals

Omdat we dagelijks in contact staan met professionals en zelf kritisch zijn, selecteren we alleen de beste finance professionals in het vakgebied.

Flexibel en snel inzetbaar

Finance Talentt kan binnen een paar dagen een finance professional ingezet hebben die aansluit op de behoefte in van de klant. 

Persoonlijk en direct betrokken

Persoonlijkheid is de sleutel voor succes en daarom zijn we geen “CV schuivers“. O.b.v. inhoud en expertise vanuit onze eigen financiële achtergrond maken we de beste match. 

Specifieke ervaring die aansluit bij jouw vraagstuk

Ons netwerk bestaat uit een breed scala kandidaten met specifieke expertise en ervaring. Zo wordt altijd gericht aan de vraag van de opdrachtgever voldaan. 

Alle voordelen op een rijtje

Geen Interim maar Parttime?

Heb je meer behoefte aan een vaste parttime business partner, zonder (nog) vast te zitten aan fulltime kosten?

Maak dan kennis met de parttime finance professional oplossing: een finance professional met ervaring uit jouw sector die het managementteam structureel komt versterken en de financiële administratie een stap verder weet te brengen met professionalisering ervan.

Portret Parttime Finance Professional Finance Talentt

Neem contact op

Bespreek jouw vraagstuk met Finance Talentt. Je kunt ons benaderen via het contactformulier of via onderstaande gegevens:

Jos Jong EMFC RC
Geoptimaliseerd door Optimole