Finance as a service

Versterk jouw organisatie en heb direct toegang tot de expertise van een ervaren CFO of Finance Professional.

Vanuit jarenlange managementervaring binnen financiële teams, heeft Finance Talentt een groot en sterk netwerk van getalenteerde professionals opgebouwd. Of er nu behoefte is aan tijdelijke ondersteuning, structurele vervanging of specifieke expertise, onze hoogopgeleide professionals zijn gepassioneerd en staan klaar om jouw organisatie te helpen om een volgende stap te maken. 

Interim of parttime?

Op zoek naar een korte termijn oplossing? Profiteer dan van de flexibiliteit en snelheid van een interim oplossing. Meer behoefte aan een structurele business partner? Onze parttime oplossing voegt structureel hoogwaardige kennis en ervaring toe aan jouw organisatie zonder vast te zitten aan hoge kosten.

Voor wie?

Finance Talentt staat klaar om organisaties te begeleiden bij hun streven naar professionalisering en voorbereiding op de volgende fase van groei.

Ondernemers en directieteams

Als specialist op het gebied van finance team management heeft Finance Talentt de expertise en ervaring in huis om jouw finance team de stabiliteit te geven. Of er nu sprake is van tijdelijke capaciteitstekort of gewenste toevoeging van expertise nodig is, Finance Talentt heeft de juiste professionals in huis om aan jouw vraagbehoefte te kunnen voldoen.

Investeerders

Finance Talentt is de expert op het gebied van financieel management. Wij dragen zorg voor o.a. financiële stuurinformatie, bedrijfsintegratie en strategie-implementatie. Met solide financiële planning bewaken we de koers van jouw investeringen met het oog op rendement en doelstellingrealisatie.

Geoptimaliseerd door Optimole