Jos-Jong-groot

Over ons

Finance Talentt is een financieel bemiddelingsbureau dat ondernemers en financiële teams ondersteunt vanuit drie hoofdactiviteiten: Werving & Selectie, Interim Management en Leadership Tracking. 

Het ontstaan van Finance Talentt

Oprichter en eigenaar Jos Jong EMFC RC heeft expertise op het gebied van financieel team management en meer dan 12 jaar ervaring in de praktijk. Als Register Controller opgeleid door Nyenrode Business Universiteit vindt hij het belangrijk om flexibele en resultaatgerichte financiële teams te creëren. Om het management goed te kunnen ondersteunen is een sterk en gebalanceerd finance team essentieel. Een tijdrovend en kostbaar proces, waarbij gespecialiseerde bemiddelingsbureaus kunnen ontzorgen.

In de praktijk ziet Jos dat veel bemiddelingsbureaus niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Enerzijds omdat goede Finance Professionals lastig bereikbaar zijn. Anderzijds omdat veel bemiddelingsbureaus over te weinig financiële ervaring beschikken, waardoor verkeerde profielen worden gedeeld bij opdrachtgevers en kandidaten verkeerde verwachtingen krijgen.

Finance Talentt staat voor recruitment vóór en dóór financials, waarmee opdrachtgevers en kandidaten effectiever worden ondersteund. Vanuit financiële ervaring weet Finance Talentt beter in te schatten welke expertise een organisatie zoekt. Bovendien is Finance Talentt beter in staat de beste kandidaten te bereiken omdat we financials zijn en geen verkopers. De combinatie van de juiste expertise en persoonlijkheid maakt dat Finance Talentt tot kwalitatief betere matches komt.

Meer weten?

Neem contact met mij op. 

Geoptimaliseerd door Optimole